06-416 904 41 simone@spsupport.nl

SPSuPPort

De juiste ondersteuning op het juiste moment.

Over mij

SP staat voor Simone Parmentier. En SuPPort natuurlijk voor de ondersteuning die ik je graag bied.

Na een carrière van zo’n dertig jaar als officemanager, commercieel manager en directiesecretaresse in de meest uiteenlopende branches, vond ik het tijd worden voor de start van mijn eigen bedrijf dat ik in 2015 heb opgericht. 

Zoiets doe je niet zomaar. Dat doe je pas als je voldoende bagage hebt, een berg aan ervaring en een hoop zelfvertrouwen. Als je als officemanager de klappen van de zweep kent, ondersteuning hebt geboden bij vele projecten en op allerlei gebieden orde in de chaos hebt geschept. Met eigenlijk altijd hetzelfde motto: Ik doe alles wat mijn collega’s niet doen.

Ik houd nu eenmaal van planmatig en geordend werken. Geef mij een chaos en een stapel werk en ik voel me in mijn element. Ik vind het een heerlijke uitdaging om grote kluwens te ontrafelen, prioriteiten te stellen en structuur aan te brengen. Ik ben stressbestendig, doelgericht en ben in staat om zaken met een helikopterblik te bezien. Als het nodig is doe ik dat alleen, maar ik vind het ook prettig om samen te werken met opdrachtgevers en collega’s en zoek graag de verbinding.

Ik prijs me gelukkig met een hoog energieniveau en een positieve levenshouding. Die wend ik graag aan voor opdrachten waar ik me betrokken bij voel.”

Ik prijs me gelukkig met een hoog energieniveau en een positieve levenshouding. Die wend ik graag aan voor opdrachten waar ik me betrokken bij voel. Dan heb ik het over het persoonlijk uit de brand helpen van mensen, maar ook over het spelen van een rol van maatschappelijke betekenis. Zo was ik jaren secretaris van een sportvereniging in Zeist, van mijn eigen Broodfonds Toost en was ik van 2012 t/m 2014 barcoördinator voor het wielerevenement Tour for Life, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Artsen zonder Grenzen. Bovendien werk ik een aantal uren in de week voor het Broodfonds, een solidair vangnet voor ondernemers die door arbeidsongeschiktheid tijdelijk hun werk niet meer kunnen uitvoeren.

Elders op deze website vind je een lijst met opdrachtgevers. Natuurlijk heb ik mijn cv paraat mocht je meer informatie wensen. Stuur mij in dat geval even een mail dan stuur ik je mijn cv.

Adresgegevens

Frank van Borselenlaan 5

3703 BA   Zeist

Tel: 06 416 904 41

E-mail: simone@spsupport.nl

Zakelijk

 

KVK-nummer: 63826836

BTW-id: NL001506202B05

IBAN: NL25RABO0305183915

Volg SPSuPPort