06-416 904 41 simone@spsupport.nl

SPSuPPort

De juiste ondersteuning op het juiste moment.

EventSuPPort

Tijd voor ontspanning! 

Wil je voor je bedrijf, vereniging, gemeente of instelling een evenement organiseren, maar ontbreekt het je eenvoudigweg aan de tijd om dat goed te doen? Schakel EventSuPPort in en zorg dat je evenement een succes wordt!
Of het nu gaat om het vieren van een jubileum, een feestelijk afscheid van een pensionaris, een sportieve uitdaging, een avontuurlijke teambuilding, een leerzame lezing, een creatieve personeelsdag, het valt niet zo gek te bedenken of EventSuPPort neemt de organisatie van je evenement volledig uit handen en regelt het allemaal. Zonder alle stress die erbij komt kijken. Van uitnodiging, tot locatie, tot invulling. Zelfs de financiële afhandeling met derden kan EventSuPPort voor haar rekening nemen. Precies zoals je het zelf gedaan zou hebben (als je de tijd had gehad 😉).

Stap voor stap en met een zo klein mogelijke tijdsinvestering van jouw kant, nemen we samen alle wensen door. Voor we aan de slag gaan zorgt EventSuPPort voor een duidelijk financieel plaatje, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. En natuurlijk hoort er ook een regelmatige terugkoppeling over de vorderingen bij, waarbij de stappen eventueel kunnen worden aangepast. En als het zover is, is EventSuPPort in de buurt om te zorgen dat alles in goede banen wordt geleid.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek kost je niets, ik kom graag bij je langs. Mail naar: simone@spsupport.nl voor het maken van een afspraak.

Adresgegevens

Frank van Borselenlaan 5

3703 BA   Zeist

Tel: 06 416 904 41

E-mail: simone@spsupport.nl

Zakelijk

 

KVK-nummer: 63826836

BTW-id: NL001506202B05

IBAN: NL25RABO0305183915

Volg SPSuPPort