Over mij

SP staat voor Simone Parmentier. En SuPPort natuurlijk voor de ondersteuning die ik u graag aanbied.  

Mijn basis is mijn opleiding aan Instituut Schoevers in Utrecht. Mijn eerste vaste aanstelling kreeg ik in 1984 bij Central Soya in Utrecht ( later Cereol Benelux). In deze internationale baan heb ik veel ervaring opgedaan als directiesecretaresse waarbij ik tevens de commerciële afdeling ondersteunde(commodity market). Tijdens mijn periode bij deze organisatie heb ik een managementopleiding gevolgd, specifiek gericht op het vak van directiesecretaresse. In 1992 heb ik deze opleiding afgerond. 

In 1991 kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij een beheersmaatschappij waar ik de leiding kreeg over diverse BV’s, voornamelijk in de hout- en bouwhandel met vooral handelsactiviteiten in het voormalige Oost Blok.

Daarna heb ik opdrachten uitgevoerd o.a. als commercieel manager bij een reproductiemaatschappij, bij de gemeente Zeist als directiesecretaresse, bij een wijnimporteur als inkoper/boekhouder en als officemanager bij twee bureaus voor werving & selectie.  

In 2004 ben gestart als officemanager bij humanage, een pas opgericht organisatie-adviesbureau (o.a. psychologisch onderzoek, training, ontwikkeling, coaching, en HRD-advies). Ruim 10 jaar lang heb ik daar de algemene bedrijfsvoering ondersteund. Mijn motto was, "ik doe alles wat mijn collega's niet doen".

Ik heb mij in de loop der jaren ontwikkeld als een officemanager die betrokkenheid, effectiviteit, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Ik onderscheid mij door flexibiliteit, daadkracht, groot verantwoordelijkheidsgevoel en planmatig en geordend werken. Graag zoek ik de verbinding met mijn  collega’s en opdrachtgevers; ik ben behulpzaam, belangstellend en bezit een positieve levensinstelling. Daarbij ben ik stressbestendig, doelgericht en ben ik in staat om zaken met een helikopterblik te bezien. 

Ik ben ook maatschappelijk betrokken en zet mij graag in voor het verenigingsleven. Zo ben ik secretaris bij een sportvereniging (www.svzeist.nl) en bij mijn eigen Broodfonds Toost (www.broodfonds.nl) en was ik van 2012 t/m 2014  barcoördinator voor Tour for Life (www.tourforlife.nl), waarvan de opbrengst ten goede van Artsen zonder Grenzen (www.artsenzondergrenzen.nl) kwam. 

Verder ga ik graag naar de sportschool voor een uurtje spinning of bodypump en lees, kook (www.mijnkeuken.nu) en tuinier ik graag. Ook ga ik regelmatig naar het theater en/of lekker uit eten.