HomeSuPPort

HomeSuPPort is er voor de particulier en voor het drukke gezin.

Ervaar jij ook dat er bij thuiskomst een enorme chaos heerst doordat de aandacht nu eenmaal op het werk en het gezin ligt? Dat je soms (of vaak) door de bomen het bos niet meer ziet? Dat je regelmatig dingen kwijt bent en je nek breekt over de spullen? Bekruipt  je een gevoel van onrust omdat je meer lijkt te zoeken dan te vinden? 

Samen gaan we deze chaos te lijf en ruimen we je leefomgeving op. Na een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek maak ik een voorstel met een tijdspad en plan van aanpak en gaan we stapsgewijs orde aanbrengen. Aan het einde van het traject geef ik handreikingen hoe de orde ook orde kan blijven. Weten dat alles onder controle is, je vrije tijd kunnen doorbrengen in een rustgevende plaats, doet wonderen. En bespaart ook zeeën van tijd en ergernis.  

Hulp van HomeSuPPort kan éénmalig. Maar indien gewenst kunnen we ook een vast (maandelijks, kwartaal ……) moment afspreken waarbij we verder stappen zetten op de weg naar een opgeruimd en ordelijk huis.  

Het inhuren van HomeSuPPort  is een bewust keuze. Je wilt dat er iets verandert in je huis; je stapt over blokkades heen. Ik ga daar discreet en zorgvuldig mee om. 

“Chaos ontstaat, orde kun je scheppen”

HomeSupport is er ook voor de ondersteuning bij het opruimen van een nalatenschap. Eventueel in combinatie met de administratieve afwikkeling.

Tip: Een cadeaubon van HomeSuPPort  is een origineel en heel nuttig cadeau.

 

Geef een cadeaubon en help familie, vrienden grip te krijgen op hun wanorde. Zo krijgen ze een opgeruimd huis, een overzichtelijke kast, een leeg hoofd en tijd voor dingen die echt belangrijk zijn: familie, uitstapjes, hobby’s. Een cadeaubon kan vanaf € 120,-- (een blok van 4 uren). Stuur een mailtje en ik doe de rest.

De drie O’s: Opruimen – Organiseren - Ordenen

 

Tarieven 

 

SPSuPPort brengt € 42,50 per uur in rekening voor HomeSuPPort. Dit is inclusief 21% BTW en exclusief reiskosten. Voor opdrachten in de gemeente Zeist worden geen reiskosten in rekening gebracht. 

Klik hier om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen. Of bel met 06-41690441.

You do not need things

in order to see

Things need you

in order to be seen