FundaSuPPort

 

FundaSuPPort biedt ondersteuning bij het “Funda-klaar” maken van je woning.

Zodra je een akkoord hebt met je makelaar voor de verkoop van je huis, ontstaat er vaak druk omdat er van je verwacht wordt dat je binnen zeer korte tijd een fotogeniek huis creëert. En mooie “tijdschriftplaatjes” ontstaan niet vanzelf.   

FundaSuPPort biedt de helpende hand. Met de frisse blik van een “outsider” kijk ik naar het te verkopen huis en na een voorstel met plan van aanpak en tijdspad gaan we gezamenlijk zorgen dat alles er strak uit komt te zien. Hierbij zal ik geen advies uitbrengen waarbij het huis een totale metamorfose moet ondergaan, maar gaat het met name om het opruimen en uit het zicht zetten van overtollige huisraad en dergelijke.

FundaSuPPort streeft er naar om met zo min mogelijk middelen je huis zo snel mogelijk klaar te maken voor de fotograaf. En ben je niet in de gelegenheid om na het advies je huis in korte tijd in orde te brengen? Geen nood! Je kunt het ook helemaal uit handen geven. Dan zorgt FundaSuPPort dat het allemaal in orde komt.  

 

Tarieven

SPSuPPort brengt € 42,50 per uur in rekening voor FundaSuPPort. Dit is inclusief 21% BTW en exclusief reiskosten. Voor opdrachten in de gemeente Zeist worden geen reiskosten in rekening gebracht.

Klik hier om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen. Of bel met 06-41690441.