BudgetSuPPort

 

BudgetSuPPort is er vooral voor de particuliere markt , maar ook voor kleine zelfstandigen of ZZP-er.

En met name voor mensen die ervaren dat ze hun financiën niet meer onder controle hebben. Waarbij de bonnetje in de schoenendoos worden gestopt en de enveloppen met rekeningen nog dicht op het bureau liggen.  

Na een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek maak ik een voorstel met een tijdspad en plan van aanpak. Samen gaan we bekijken wat nu werkelijk de maandelijkse inkomsten en uitgaven zijn en waar er eventueel kan worden geschrapt.

Abonnementen van tijdschriften die niet worden gelezen, overbodige verzekeringen of de sportschool die nooit wordt bezocht.  

BudgetSuPPort helpt met het ordenen van facturen, bankafschriften en belastingaangiften, en stelt een budgetplan op waarbij het uitgavenpatroon misschien wel behoorlijk moet worden aangepast! Het doel is het inzichtelijk maken van je inkomsten en uitgaven en het creëren van een gezonde en blijvende balans daartussen.

Indien wenselijk maak ik een Excel-document op maat waarin de inkomsten en uitgaven kunnen worden ingevoerd en aan het eind van het traject laat ik zien hoe je met de investering van ca. een uurtje per week grip kunt houden op je financiën. 

Ook is het mogelijk om maandelijks een afspraak in te plannen, zodat de ondersteuning een terugkerend karakter krijgt.  

Tarieven

SPSuPPort brengt € 42,50 per uur in rekening voor BudgetSuPPort. Dit is inclusief 21% BTW en exclusief reiskosten. Voor opdrachten in de gemeente Zeist worden geen reiskosten in rekening gebracht.

Voor het eventueel maken van een digitaal administratiemodel zal een aparte offerte worden uitgebracht.   

Klik hier om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen. Of bel met 06-41690441.