De Personal Assistant

De Personal Assistant van SPSuPPort – Voor iedereen die wel wat ondersteuning kan gebruiken.

Vraag je je wel eens af hoe je leven er uit zou zien als je veel van je dagelijkse werkzaamheden zou kunnen uitbesteden aan een Personal Assistant (PA)? 

Zowel zakelijk als privé?  

Wie droomt er niet van, een Personal Assistant die ervoor zorgt dat je rustig een ochtend kunt gaan sporten of onbezorgd een stedentripje kan gaan maken. Die ervoor zorgt dat al jouw dagelijkse beslommeringen je even uit handen wordt genomen.

De PA van SPSuPPort ondersteunt je in je dagelijkse werkzaamheden. Voor thuis is dat bijvoorbeeld het regelen van een oppas, huishoudelijke hulp, advies, administratie, verzekeringen, strijkservice, afspraak met de kapper, onderhoud, vakantie of bijvoorbeeld de kaartjes voor een concert. Ideaal voor drukbezette business professionals, ondernemers, tweeverdieners en drukke gezinnen. 

En als kind van een senior al eens gedacht aan een PA?  De Personal Assistant kan de begeleiding naar een ziekenhuis verzorgen, samen de boodschappen doen of een bezoekje brengen aan het tuincentrum, je ouders helpen met de administratie, hen vergezellen bij een activiteit of een luisterend oor bieden. Dit zijn enkele voorbeelden maar er is veel meer mogelijk. Denk ook eens aan de assistentie bij de voorbereidingen van een familiediner of bijvoorbeeld begeleiding tijdens een buitenlandse reis. Of als chauffeur als de senior niet meer zelfstandig auto kan rijden.
Je kunt het dus ook kunnen zien als een eigentijdse ‘butler’ service. De PA van SPSuPPort ondersteunt mensen in de zorg voor hun ouders en ook ouderen en gezinnen biedt ze service. 

En heeft u als (kleine) ondernemer het gevoel dat er geen tijd is om te doen wat gedaan moet worden, omdat u wordt “opgehouden” door de facturering, het schrijven van brieven, het uitwerken van offertes, de administratie, het maken van afspraken en ga zo maar door? Ook dan is de Personal Assistant dé oplossing

De PA van SPSuPPort heeft een thuiskantoor met alle faciliteiten om je van dienst te zijn maar werkt desgewenst ook op locatie. De taken regelen we altijd in overleg. Evenals de werktijden (bijvoorbeeld in de avonduren). 

Een PA assisteert dus iemand in de dagelijkse bezigheden of werkzaamheden. Beroemdheden, zakenmensen en topsporters kunnen een PA in dienst hebben omdat zij het zelf te druk hebben om zich met bepaalde zaken bezig te houden. Maar de PA kan ook jou ontlasten in het dagelijks leven!  

De PA van SPSuPPort zorgt in de breedste zin van het woord dat jij optimaal kunt functioneren en je je geen zorgen hoeft te maken om de bijzaken. Die lost de Personal Assistant namelijk op. 

De PA van SPSuPPort is flexibel en in te zetten wanneer nodig. 

Bel even om een afspraak te maken met 06-41690441. Vooraf bespreken we dan (vrijblijvend) wat SPSuPPort voor je kan doen en maken we een plan van aanpak. 

Tarieven

SPSuPPort heeft verschillende tarieven voor de diensten van een Personal Assistant. Deze zijn afhankelijk van de tijdsduur en de soort werkzaamheden. Je moet hierbij denken aan een bedrag van € 35,-- tot € 65,-- per uur. Dit is exclusief 21% BTW en exclusief reiskosten. Voor opdrachten in de gemeente Zeist worden geen reiskosten in rekening gebracht.

.